Akčná ponuka

Hrozno biele

Hrozno biele

1,79 €

Jablko Johnatan

Jablko Johnatan

0,79 €

Zemiaky

Zemiaky

0,35 €

Kapusta biela

Kapusta biela

0,39 €

—————


Zákon č. 18/2018 Z. z. o ochrane osobných údajov

19.05.2018 15:00

Ochrana osobných údajov

S účinnosťou od 25. mája 2018  je platné nové nariadenie EÚ o ochrane osobných údajov 2016/679 (ďalej len "GDPR"), ktoré ovplyvňuje spôsobvzájomnej komunikácie. Týmto dokumentom Vás chceme ubezpečiť, že náš proces spracovania osobných údajov sa vykonáva v súlade s platnými zákonmi na ochranu osobných údajov, najmä s GDPR. Uchovávame a spracúvame o Vás len informácie, ktoré sú potrebné na to, aby sme uľahčili vzájomný kontakt na účely obchodného vzťahu. Zvyčajne ide o informácie týkajúce sa...

Celý článok

—————

Všetky články

—————


Doručenie tovaru pri nákupe nad 15 EUR  ZDARMA v Rožňave a v blízkom okolí!!! 

Cena za doručenie tovaru mimo Rožňavy a okolia závisí od vzdialenosti miesta, kam bude tovar doručený, platí individuálna dohoda medzi dodávateľom a zákazníkom. 

 

 


Jednoduché nakupovanie:

  1. Vložte vybraný tovar do košíka
  2. Zaregistrujte sa (nezabudnite zadať správnu adresu) a pošlite objednávku do 15.00 hodiny
  3. Na 2. deň Vám tovar doručíme v časovom intervale, ktorý si vyberiete z ponuky, ak nie je dohodnuté inak
  4. Zaplatíte za nákup v hotovosti na mieste doručenia

 


Najmama_banner2_170x70
ncpz_1_170x70

Kontakt

Eurokaf s.r.o.

Štítnická 46
048 01 Rožňava


058/7323860
0911 216 515




Rozvoz tovaru sa realizuje každý pracovný deň od pondelka do piatku!!!

Môžete si zvoliť z 2 časových intervalov na doručenie tovaru od pondelka do piatku.

Doručenie tovaru:

  • medzi 9.00 -  11.00
  • medzi 13.00 - 15.00

 


Chcete byť informovaný o akciách, výhodných ponukách a novinkách? Prihláste sa na náš newsletter:
Subscribe to our newsletter

Dobruchut_banner2_150x150